Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 iunie 2023. Criminalul celor doi bătrâni din Timişoara a fost prins, la două zile de la comiterea faptei

Știrile zilei, 30 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 30 iunie 2023

1) Noi detalii şocante ies la iveală în cazul crimei de la Grădina Botanică din Craiova. Potrivit anchetatorilor, fata de 14 ani a sunat la 112 să anunţe atacul, cu câteva minute înainte de a fi înjunghiată mortal.

2) Criminalul celor doi bătrâni din Timişoara a fost prins, la două zile de la comiterea faptei. Bărbatul se plimba liniştit pe stradă cu o plasă cu haine şi nu a opus rezistenţă.

3) Şeful armatei ucrainene a răspuns criticilor primite cu privire la progresul contraofensivei. Valeri Zalujnîi spune că fiecare pas trebuie calculat, pentru că în joc sunt vieţile oamenilor.

4) Legea pensiilor speciale votată în Parlament va fi analizată pe 26 iulie de Curtea Constituţională. Dacă reforma nu va fi dusă la bun sfârşit, România riscă să piardă banii europeni din PNRR.

5) O familie de români a rămas fără 1.000 de euro în timpul vacanţei din Grecia. Hoţii le-au furat banii chiar din seiful camerei de hotel în care erau cazaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 iunie 2023. Criminalul celor doi bătrâni din Timişoara a fost prins, la două zile de la comiterea faptei