Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 30 mai 2024. După alegeri, ne aşteaptă o reformă fiscală severă şi complicată. Comisia Europeană cere să luăm măsuri de redresare

Știrile zilei, 30 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 30.05.2024 , 19:41

Știrile zilei, 30 mai 2024

1) Misterul dispariţiei şi morţii Raisei a fost elucidat. Verişorul de 15 ani al fetiţei a recunoscut că i-a luat viaţa şi a fost reţinut pentru omor.

2) După alegeri, ne aşteaptă o reformă fiscală severă şi complicată. Comisia Europeană cere să luăm măsuri de redresare, după ce deficitul a depăşit deja 3% din PIB, iar datoria ţării a trecut de 50%.

Vezi și

3) Continuă audierile în cazul generalilor SRI, acuzaţi că ar fi cerut bani pentru a influenţa dosare din justiţie. Astăzi la DNA s-a prezentat Bogdan Neidoni, fostul coleg de cameră în şcoală al lui Florian Coldea.

4) Un poliţist din Satu Mare s-a pensionat după doar 5 ani de activitate. Tânărul, prins drogat la volan acum un an, a invocat presiunea şi stresul din sistem.

5) Sfârşit teribil pentru un bărbat din Feteşti. Acesta a murit în timp ce încerca să facă o bombă artizanală, pentru că s-ar fi temut de un atac al ruşilor.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 30 mai 2024. După alegeri, ne aşteaptă o reformă fiscală severă şi complicată. Comisia Europeană cere să luăm măsuri de redresare