Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 noiembrie 2023. Un poliţist s-a sinucis pe mormântul fiicei sale, de Sfântul Andrei

Știrile zilei, 30 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 30 noiembrie 2023

1) Săptămâna viitoare expiră perioada de graţie pentru poliţele RCA de la Euroins. Peste 800.000 de şoferi mai au doar câteva zile la dispoziţie pentru a încheia asigurări noi.

2) Primele trei aeronave F-16 Fighting Falcon cumpărate din Norvegia au ajuns în ţară. România a plătit 400 de milioane de euro pentru 32 de aparate de zbor, care vor fi toate livrate în stare operaţională.

3) Descoperire macabră într-un cimitir din Botoşani. Un poliţist s-a sinucis pe mormântul fiicei sale, de Sfântul Andrei, dată la care copila ar fi trebuit să-şi sărbătorească onomastica.

4) Sistemul de Garanţie-Returnare a intrat astăzi în vigoare. La achiziţia unei băuturi, românii vor primi o garanţie de 50 de bani, pe care o vor recupera la predarea ambalajului.

5) Papa Francisc a anunțat că suferă o formă acută și foarte infecțioasă de bronșită. Suveranul Pontif le-a cerut oamenilor să se roage pentru el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 noiembrie 2023. Un poliţist s-a sinucis pe mormântul fiicei sale, de Sfântul Andrei