Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 30 septembrie 2024. Putin a semnat decretul prin care 133.000 de persoane vor fi luate în armată în următoarele două luni

Știrile zilei, 30 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 30.09.2024 , 19:38

Știrile zilei, 30 septembrie 2024

1) Cele mai sumbre prognoze ale meteorologilor nu s-au adeverit în weekend. Deşi am avut numeroase mesaje RO-Alert şi mii de persoane au fost evacuate, în ţară au fost doar ploi torenţiale, care nu au provocat mari probleme.

2) Noi scumpiri pentru românii cu credite. IRCC va creşte din nou de mâine, astfel că împrumuturile luate în ultimii 5 ani vor deveni mai scumpe.

Vezi și

3) Avocatul din Iaşi care şi-a bătut crunt iubita a fost reţinut pentru tentativă de omor. Bărbatul a devenit violent după ce tânăra i-a refuzat avansurile.

4) Ruşii încep din nou o campanie masivă de recrutare. Putin a semnat decretul prin care 133.000 de persoane vor fi luate în armată în următoarele două luni.

5) Presa din Israel a publicat primele detalii despre asasinarea liderului Hezbollah. Un agent al Mossadului a dat mâna cu acesta şi l-a marcat astfel cu o substanţă prin care a putut fi localizat ulterior.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Update » Știrile zilei, 30 septembrie 2024. Putin a semnat decretul prin care 133.000 de persoane vor fi luate în armată în următoarele două luni