Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 31 ianuarie 2024. Poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, acum doi ani, scapă de puşcărie

Știrile zilei, 31 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 31.01.2024, 19:07

Vezi și

Știrile zilei, 31 ianuarie 2024

1) Poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, acum doi ani, scapă de puşcărie. Instanţa l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

2) A fost găsit pistolul furat la începutul lunii din locuinţa unui fost ofiţer SRI. Arma şi cartuşele au fost aruncate de hoţi în Lacul Pantelimon.

3) Andrew Tate rămâne cu interdicţia de a pleca din România. Tribunalul Bucureşti a respins măsura de ridicare a controlului judiciar în cazul său.

4) Fermierii din Europa au câştigat primele concesii de la Uniunea Europeană, după săptămâni de proteste. Bruxelles a prelungit cu un an scutirea de taxe pentru produsele din Ucraina, însă măsura va fi anulată dacă piaţa va fi "inundată".

5) Vladimir Putin susţine că ucrainenii au doborât avionul prăbuşit la Belgorod, acum o săptămână. În aeronavă se aflau 65 de prizonieri ucraineni, iar armata Kievului ar fi lovit-o accidental cu o rachetă Patriot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 31 ianuarie 2024. Poliţistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, acum doi ani, scapă de puşcărie