Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 31 iulie 2023. O femeie a născut în faţa spitalului din Urziceni, după ce managerul nu ar fi primit-o înăuntru

Știrile zilei, 31 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 19:41

Vezi și

Știrile zilei, 31 iulie 2023

1) Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă anunţă tăieri de 6 miliarde de lei. Vor fi eliminate 200.000 de posturi bugetare neocupate, iar anumite indemnizaţii vor fi plafonate.

2) Imagini cutremurătoare surprinse lângă spitalul din Urziceni. O femeie a născut în faţa clădirii, după ce managerul nu ar fi primit-o înăuntru pe motiv că nu are cine să aibă grijă de ea.

3) O fată de 15 ani a fost violată în plină stradă, în București, de un individ de 25 de ani. Adolescenta îl cunoscuse pe agresor pe internet şi acceptase să se întâlnească cu el.

4) Rusia ameninţă din nou cu armele nucleare. Fostul preşedinte Dmitri Medvedev spune că ia în calcul această opţiune, dacă va avea succes contraofensiva ucraineană.

5) Iubitorul de senzații extreme Remi Lucidi a murit la 30 de ani. Tânărul a căzut de la etajul 68 al unei clădiri din Hong Kong, în timp ce încerca să îşi facă o poză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 31 iulie 2023. O femeie a născut în faţa spitalului din Urziceni, după ce managerul nu ar fi primit-o înăuntru