Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 31 iulie 2024. Profesorul de la liceul Sf. Sava, care a încercat să se sinucidă după acuzaţiile de viol, e în comă

Știrile zilei, 31 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 31.07.2024 , 19:55

Știrile zilei, 31 iulie 2024

1) Un gest dramatic ridică noi semne de întrebare în cazul profesorului de la Colegiul Sfântul Sava, acuzat că a violat doi elevi. Bărbatul a încercat să se sinucidă şi e în comă.

2) Cazul Bulai prinde o amploare uriaşă. A fost înregistrată prima plângere penală pe numele profesorului, iar in zilele următoarele zile vor fi audiate alte victime.

Vezi și

3) O explozie asurzitoare a declanşat o intervenţie rapidă a pompierilor din Bucureşti. 30 de oameni au fost evacuaţi după ce un apartament a sărit în aer.

4) Şoferii din zonele limitrofe ale Bucureştiului ajung mai repede la mare. Sudul Capitalei şi al judeţului Ilfov au, de astăzi, acces direct pe Autostrada Soarelui.

5) Şi David Popovici intră în această seară în bazin pentru o nouă medalie istorică la Jocurile Olimpice. Va concura în finala probei de 100 metri liber.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 31 iulie 2024. Profesorul de la liceul Sf. Sava, care a încercat să se sinucidă după acuzaţiile de viol, e în comă