Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 31 mai 2024. Salariul minim european va fi introdus din acest an în România

Știrile zilei, 31 mai 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 31.05.2024 , 19:14

Știrile zilei, 31 mai 2024

1) Vlad Pascu a cerut să fie eliberat din arest, însă fără succes. Tânărul care a lovit mortal două persoane a invocat că are "probleme renale" şi trebuie să meargă la control.

2) Scene şocante surprinse la un miting al extremiştilor, în Germania. Un individ a înjunghiat mai multe persoane, după care a fost împuşcat de poliţie.

Vezi și

3) Salariul minim european va fi introdus din acest an în România. Premierul Marcel Ciolacu a declarat că data stabilită este de 15 noiembrie.

4) Donald Trump a fost găsit vinovat la 34 de capete de acuzare, în celebrul dosar "Stormy Daniels". Sentinţa va fi dată pe 11 iulie, însă fostul preşedinte poate face apel.

5) Un român condamnat la 25 de ani de închisoare în Chile, pentru trafic de droguri, a fost adus în ţară, la cerere. George Rusu mai are de ispăşit 9 ani din pedeapsă.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 31 mai 2024. Salariul minim european va fi introdus din acest an în România