Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 31 martie 2022. Zelenski, nemulţumit de evoluţia negocierilor de pace; Incendiu masiv la REMAT Glina

Știrile zilei, 31 martie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 31.03.2022, 18:03

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 31 martie 2022

1) Preşedintele Ucrainei este nemulţumit de evoluţia negocierilor de pace. Volodimir Zelenski spune că discuţiile cu Rusia nu au dus până acum la niciun fel de rezultate concrete.

2) Traian Băsescu a oferit primele declaraţii după ce a fost externat din spital, de la Bruxelles. Fostul preşedinte spune că problemele de sănătate sunt legate de o pneumonie netratată la vreme şi că acum se simte bine.

3) Indicele ROBOR la trei luni a atins un nou vârf, de 4,6 la sută. Aceasta este cea mai ridicată valoare din ultimii opt ani şi 9 luni şi se traduce în rate mai mari pentru cei care au împrumuturi cu dobândă variabilă.

4) Un centru REMAT a luat foc în Glina, lângă Bucureşti, iar incendiul s-a desfăşurat pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi. Au luat foc maşini date la casat şi anvelope şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

5) Alexandru Rafila, Mircea Geoană şi Nicolae Ciucă ocupă primele locuri în topul încrederii românilor. Conform unui sondaj Avangarde, la polul opus se află Florin Cîţu, căruia mai mulţi lideri PNL îi cer demisia de la şefia partidului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 31 martie 2022. Zelenski, nemulţumit de evoluţia negocierilor de pace; Incendiu masiv la REMAT Glina