Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu, primele declaraţii după externarea din spital: "Reuşesc să fiu zglobiu acum". De ce a fost internat fostul preşedinte

Traian Băsescu a ajuns în România, după ce a petrecut mai multe zile internat într-un spital din Bruxelles. Fostului preşedinte i s-ar fi făcut rău chiar după decizia Înaltei Curţi prin care a fost declarat definitiv colaborator al Securităţii. Traian Băsescu a explicat însă că problemele de sănătate sunt legate de o pneumonie netratată la timp.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 31.03.2022, 14:43

Traian Băsescu a explicat de ce a fost internat în spital la Bruxelles
Traian Băsescu a explicat de ce a fost internat în spital la Bruxelles - Observator

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, europarlamentar în prezent, a ajuns la spital miercurea trecută. Traian Băsescu s-ar fi simțit rău, după decizia Înaltei Curți prin care a fost declarat colaborator al Securităţii sub numele conspirativ Petrov.

"Am făcut un tratament de 7 zile la Spitalul Militar, am mai făcut altul la Spitalul Universitar din Bruxelles. Mă simt foarte bine, treaba e în regulă din punct de vedere medical.

La Bruxelles nu am vrut să merg la spital, dar am avut un puseu de la o boală la plămâni, care nu e nimic altceva decât o pneumonie. Mă simt foarte bine acum. Reuşesc să fiu zglobiu acum, mă mişc bine. 

Am avut o pneumonie netratată la vreme, iar recomandarea medicilor este ca până pe data de 10 să evit aglomeraţiile, ca să nu ataşez Covid-19 bolii deja existente", a explicat fostul preşedinte.

Pe acelaşi subiect

Traian Băsescu trebuie să evacueze vila de la RA-APPS

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) a făcut precizări oficiale, luni, privind actuala situaţie locativă a fostui preşedinte Traian Băsescu, arătând că acesta şi familia sa au obligaţia de a elibera locuinţa de protocol în termen de 60 de zile, după decizia instanţei prin care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de colaborator al Securităţii, potrivit prevederilor legale.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, a stabilit recent ICCJ, decizia fiind definitivă. Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că a luat notă de decizie, anunţând că va face demersurile legale la CEDO

"Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO", a scris fostul preşedinte pe pagina sa de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu, primele declaraţii după externarea din spital: "Reuşesc să fiu zglobiu acum". De ce a fost internat fostul preşedinte