Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 31 martie 2023. Donald Trump a fost pus sub acuzare şi anunţă că se va preda săptămâna viitoare

Știrile zilei, 31 martie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 19:45

Vezi și

Știrile zilei, 31 martie 2023

1) Donald Trump a fost pus sub acuzare şi anunţă că se va preda săptămâna viitoare. Fostul preşedinte american este acuzat că a încercat să îi cumpere tăcerea actriţei de filme pentru adulţi Stormy Daniels, după o relaţie amoroasă.

2) Poliţiştii de frontieră au depistat un cetăţean ucrainean care încercă sa intre în ţară cu 1.200 de pistoale. Armele urmau să ajungă pe frontul din Donbas.

3) CFR retrage din circulaţie toate locomotivele similare cu cea implicată în accidentul mortal din Galaţi. Compania vrea să le verifice pentru a vedea dacă mai pot fi folosite în condiţii de siguranţă.

4) Ucraina comemorează un an de la masacrul de la Bucea. Preşedintele Volodimir Zelenski a vizitat, alături de mai mulţi lideri europeni, locul unde au avut loc atrocităţile comise de armata rusă.

5) Vladimir Putin a aprobat astăzi o nouă strategie de politică externă. Documentul prevede că Occidentul este o ameninţare existenţială pentru Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 31 martie 2023. Donald Trump a fost pus sub acuzare şi anunţă că se va preda săptămâna viitoare