Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 31 octombrie 2023. Preşedintele ucrainean se plânge că a fost lăsat fără mijloacele de a câştiga războiul cu Rusia

Știrile zilei, 31 octombrie 2023, prezentate de Mihaela Călin

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 31.10.2023, 19:55

Vezi și

Știrile zilei, 31 octombrie 2023

1) Noua lege a pensiilor, cu recomandările Comisiei Europene şi ale Băncii Mondiale, este aproape gata. Proiectul introduce o nouă formulă de calcul şi un mecanism de frânare, pentru a nu mai pune presiune pe Buget.

2) Comunitatea musulmană din Statele Unite face presiuni asupra lui Joe Biden. Actualul preşedinte american este ameninţat că va fi lăsat fără sprijin, dacă nu va reuşi să obţină încetarea focului în Gaza.

3) Scene halucinante cu un fost chestor MAI, care s-a urcat băut la volan. Poliţiştii l-au urmărit pe străzile din Bucureşti pentru a-l opri şi l-au scos cu forţa din maşină.

4) Un cetăţean francez care fusese dat dispărut în masivul Bucegi a fost găsit mort. Bărbatul avea 58 de ani şi era angajat al Ambasadei Franţei la Bucureşti.

5) Volodimir Zelenski se simte trădat de Occident, scrie presa americană. Preşedintele ucrainean se plânge că a fost lăsat fără mijloacele de a câştiga războiul cu Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 31 octombrie 2023. Preşedintele ucrainean se plânge că a fost lăsat fără mijloacele de a câştiga războiul cu Rusia