Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 aprilie 2024. Kievul a rămas fără arme, nu are soldaţi suficieni, iar linia frontului s-ar putea prăbuşi până la vară

Știrile zilei, 4 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 04.04.2024, 19:30

Vezi și

Știrile zilei, 4 aprilie 2024

1) Misterul îmbolnăvirii în masă la un colegiu din Timişoara a fost desluşit parţial. Un norovirus este cauza infecţiei pentru care zeci de elevi şi profesori au ajuns la spital.

2) O copilă de 5 ani din Mioveni a ajuns în comă la spital, după ce a căzut de la etaj. Fetiţa a mai păţit în 2021 acelaşi lucru, iar atunci a scăpat cu răni uşoare.

3) Situaţia militară este în prezent sumbră în Ucraina. Potrivit jurnaliştilor de la Politico, Kievul a rămas fără arme, nu are soldaţi suficieni, iar linia frontului s-ar putea prăbuşi până la vară.

4) Vlad Pascu va fi judecat pentru ucidere din culpă, după ce judecătoarea a respins schimbarea încadrării în omor. La proces, avocaţii tânărului au dat vina pe victimele sale, despre care au spus că nu se deplasau corespunzător.

5) Deznodământ tragic în cazul fetiţei de doi ani din Serbia, care a fost dată dispărută acum o săptămână. Doi bărbaţi au mărturisit că au ucis-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 aprilie 2024. Kievul a rămas fără arme, nu are soldaţi suficieni, iar linia frontului s-ar putea prăbuşi până la vară