Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 decembrie 2023. Deşi avem un aparat de stat supradimensionat, anul acesta în primele 10 luni au fost angajaţi încă 10.000 de bugetari

Știrile zilei, 4 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 20:48

Vezi și

Știrile zilei, 4 decembrie 2023

1) Au apărut noi imagini cu Cătălin Cherecheş, surprinse după ce a fugit din ţară. Fostul primar a fost filmat într-un magazin din Ungaria, în timp ce caută cartele SIM.

2) Reforma sistemului public pare să fi ajuns doar o promisiune electorală repetată la infinit. Deşi avem un aparat de stat supradimensionat, anul acesta în primele 10 luni au fost angajaţi încă 10.000 de bugetari.

3) Ucraina ar putea rămâne fără sprijin militar din partea Statelor Unite. Casa Albă a cerut Congresului să aprobe noi fonduri, pentru a nu lăsa Rusia să câştige acest război.

4) Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier în judeţul Bihor. Vloggerul a intrat într-un stâlp, iar soţia sa a fost rănită uşor.

5) Caz dramatic în Prahova, unde o petardă a explodat în mâna unui copil de 9 ani. Băiatul a rămas fără două degete şi riscă să îşi piardă vederea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 decembrie 2023. Deşi avem un aparat de stat supradimensionat, anul acesta în primele 10 luni au fost angajaţi încă 10.000 de bugetari