Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 ianuarie 2024. Un taximetrist a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce a urcat cu maşina pe pârtie, în Caraş Severin

Știrile zilei, 4 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 4 ianuarie 2024

1) În timp ce Cornel Dinicu a contestat arestul preventiv, procurorii au refăcut pas cu pas tragedia de la Ferma Dacilor. Focul ar fi pornit de la instalaţia electrică, iar lungul şir de nereguli nu le-a lăsat victimelor nicio şansă.

2) Caz rezolvat după trei decenii, în România. Un srilankez care a ucis un bărbat în Bucureşti, în 1991, a fost prins acum în Germania şi va fi adus în ţară, pentru a ispăşi o condamnare de 19 ani.

3) Episod şocant în Zalău, unde o femeie a murit după ce soţul a împins-o pe balcon. Fratele victimei a ajuns printre primii la locul tragediei şi a suferit un atac de panică.

4) Un taximetrist a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce a urcat cu maşina pe pârtie, în Caraş Severin. Şoferul spune că a vrut să îşi transporte clientul cât mai mult, pentru a încasa mai mulţi bani.

5) Episod ruşinos pentru armata rusă, care şi-a bombardat din greşeală un sat. Ministerul Apărării a comentat doar că "s-a produs o descărcare anormală de muniţie la un avion".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 ianuarie 2024. Un taximetrist a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce a urcat cu maşina pe pârtie, în Caraş Severin