Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 iulie 2022. O româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt; Papa Francisc dezminte că ar fi bolnav

Știrile zilei, 4 iulie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 04.07.2022, 19:22

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 4 iulie 2022

1) O româncă a fost ucisă de un rechin, în timp ce se afla în vacanţă în Egipt. Femeia avea 44 de ani şi era din Suceava. Aceasta intrase în apa mării într-o zonă în care se fac scufundări la mică adâncime.

2) Cazurile noi de Covid aproape s-au dublat în ultima săptămână. Ministrul Sănătăţii spune că a crescut şi rata de pozitivitate în rândul celor testaţi şi a recomandat purtarea măştii de protecţie în spaţiile închise.

3) Tragedie de proporţii în Alpii italieni. Cel puţin şase oameni au murit după ce gheţarul Marmolada s-a rupt, în urma temperaturilor extrem de ridicate. Au fost daţi dispăruţi şi trei cetăţeni români, care au fost însă găsiţi în siguranţă.

4) Papa Francisc a dezminţit informaţiile potrivit cărora intenţionează să demisioneze în viitorul apropiat. Suvernaul Pontif a negat şi zvonurile că ar fi avut cancer, glumind că medicii săi nu i-au spus nimic despre asta.

5) Un hacker susține că a spart baza de date a poliției din Shanghai și a furat informaţiile personale a peste un miliard de chinezi. Experții cred că ar putea fi cea mai mare breșă de securitate din istorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 iulie 2022. O româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt; Papa Francisc dezminte că ar fi bolnav