Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 iulie 2023. Sute de bătrâni şi persoane cu dizabilităţi, exploatate, bătute şi înfometate în azile şi centre din ţară

Știrile zilei, 4 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 19:27

Vezi și

Știrile zilei, 4 iulie 2023

1) Caz de o cruzime rară descoperit de procurori în Voluntari, unde o sută de bătrâni au fost ţinuţi în nişte azile ale groazei. Bătuţi şi înfometaţi, vârstnicii au ajuns la spital, iar unii dintre ei au rămas internaţi.

2) Ministerul Educaţiei a publicat astăzi rezultatele de la Evaluarea Naţională după contestaţii. Numărul elevilor care au obţinut medii peste 5 a crescut cu 291, iar alţi 37 au primit 10 "curat".

3) Cea mai mare vânzare de acţiuni din istoria României a ajuns la final. Mii de persoane au investit în total peste 6 miliarde de lei la Hidroelectrica.

4) Călătorie de coşmar pentru zeci de pasageri care circulau aseară cu trenul Bucureşti - Budapesta. Garnitura s-a defectat în apropiere de localitatea Şercaia, iar călătorii au rămas blocaţi în câmp 6 ore.

5) Moscova reclamă că a fost atacată în zorii zilei. Ruşii susţin că au doborât 5 drone şi acuză Ucraina că se află în spatele acestei operaţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 iulie 2023. Sute de bătrâni şi persoane cu dizabilităţi, exploatate, bătute şi înfometate în azile şi centre din ţară