Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 4 iunie 2024. Fosta judecătoare din cazul Vlad Pascu este cercetată disciplinar

Știrile zilei, 4 iunie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 04.06.2024 , 19:56

Știrile zilei, 4 iunie 2024

1) Anchetă de amploare la Spitalul Gerota din Bucureşti. Mai mulţi medici sunt suspectaţi că ar fi ajutat angajaţi din Ministerul de Interne să iasă la pensie pe caz de boală.

2) Percheziţii la Poliţia Locală Sector 1. Trei agenţi sunt acuzaţi că au luat mită de 20.000€ de la patronii de terase din Herăstrău, Dorobanţi şi Floreasca.

Vezi și

3) Fosta judecătoare din cazul Vlad Pascu este cercetată disciplinar. Inspecţia Judiciară o acuză pe Ancuţa Popoviciu de exercitarea funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă.

4) Donald Trump este susţinut masiv, deşi recent a fost condamnat în procesul Stormy Daniels. În luna mai, fostul preşedinte al Statelor Unite a adunat donaţii de 141 de dolari pentru campania electorală.

5) Accidentele se ţin lanţ de Dan Ilie Morega, chiar dacă de această dată nu s-a mai aflat la volan. Fostul prefect de Gorj a fost rănit la cap în timp ce era transportat la spitalul de psihiatrie.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 4 iunie 2024. Fosta judecătoare din cazul Vlad Pascu este cercetată disciplinar