Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 mai 2023. Experţii de la "Institutul pentru Studiul Războiului" susţin că incidentul cu drone din Moscova a fost de fapt orchestrat de Rusia

Știrile zilei, 4 mai 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 4 mai 2023

1) Experţii de la "Institutul pentru Studiul Războiului" susţin că incidentul cu drone din Moscova a fost de fapt orchestrat de Rusia. Miza ar fi pregătirea populaţiei pentru o campanie de mobilizare mai largă.

2) Adolescentul din Serbia care şi-a omorât 8 colegi este cel mai tânăr ucigaş în masă din istorie. Sute de oameni au ieşit ieri seară la protest în Belgrad şi au cerut demisia ministrului Educaţiei.

3) Un bebeluş din Baia Mare a murit la doar câteva zile după ce a fost externat din spital. Părinţii îi acuză pe doctori de malpraxis şi spun că au depus sesizare la Colegiul Medicilor şi la Parchet.

4) Programul "Litoralul pentru toţi" a început astăzi, cu o lună mai devreme faţă de anii anteriori. Clienţii pot beneficia de reduceri de până la 50% la cazări în extrasezon.

5) Klaus Iohannis va participa la încoronarea Regelui Charles şi a Reginei Camilla. 2.000 de persoane au fost invitate la eveniment, de 4 ori mai puţine decât la încoronarea Reginei Elisabeta a II-a, în 1953.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 mai 2023. Experţii de la "Institutul pentru Studiul Războiului" susţin că incidentul cu drone din Moscova a fost de fapt orchestrat de Rusia