Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 4 martie 2024. Un elev de 10 ani a fost violat de două ori în toaleta şcolii de un coleg, prima faptă având loc acum doi ani

Știrile zilei, 4 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 04.03.2024 , 19:03

Știrile zilei, 4 martie 2024

1) Caz cutremurător la şcoala Nicolae Titulescu din Capitală. Un elev de 10 ani a fost violat de două ori în toaleta instituţiei de un coleg, prima faptă având loc acum doi ani.

2) Surpriza de proporţii pregătită de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei. Ionuţ Lupescu ar putea fi propunerea coaliţiei pentru a se lupta cu Nicuşor Dan.

Vezi și

3) Clădirea Judecătoriei Cornetu din judeţul Ilfov a ars. Flăcările au cuprins şi arhiva, unde se aflau dosare celebre soluţionate, printre care ale lui Cristi Borcea şi Dănuţ Lupu.

4) Amendă uriaşă pentru Apple dictată de Comisia Europeană. Gigantul american trebuie să plătească două miliarde de dolari, pentru practici competitive neloiale.

5) Victorie pentru Donald Trump în vederea alegerilor prezidenţiale de la final de an. Curtea Supremă a decis că nu poate fi exclus de pe buletinele de vot din Colorado.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Update » Știrile zilei, 4 martie 2024. Un elev de 10 ani a fost violat de două ori în toaleta şcolii de un coleg, prima faptă având loc acum doi ani