Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 4 septembrie 2024. Alfred Bulai a fost reținut pentru 24 de ore, după percheziţiile care au avut loc la el acasă

Știrile zilei, 4 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 04.09.2024 , 19:33

Știrile zilei, 4 septembrie 2024

1) Alfred Bulai a fost reținut pentru 24 de ore, după percheziţiile care au avut loc la el acasă. Fostul profesor de la SNSPA a ajuns suspect pentru folosirea funcției în scopuri sexuale.

2) Guvernul a adoptat amnistia din mediul privat și măsurile de austeritate la stat. Ordonanţa prevede printre altele ştergeri de datorii pentru rău-platnici şi oprirea angajărilor la stat.

Vezi și

3) Meteorologii au emis noi avertizări de caniculă în România. Valul de căldură extremă va continua şi joi în 8 judeţe din vestul ţării.

4) Scene şocante la un poligon privat din judeţul Botoşani. Un poliţist local în vârstă de 54 de ani a fost găsit împuşcat în cap.

5) Remaniere guvernamentală majoră făcută de Volodimir Zelenski. Mai mulţi miniştri au plecat din funcţii, printre care şi Dmitro Kuleba de la Externe.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Update » Știrile zilei, 4 septembrie 2024. Alfred Bulai a fost reținut pentru 24 de ore, după percheziţiile care au avut loc la el acasă