Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 aprilie 2023. O profesoară de japoneză de la Liceul Ion Creangă din Capitală a fost înjunghiată de un elev în gât

Știrile zilei, 5 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 5 aprilie 2023

1) Comisia Europeană nu este de acord cu forma în care a fost adoptată legea pensiilor speciale în Senat. Bruxelles-ul cere Parlamentului să treacă impactul bugetar, iar acesta să fie unul diminuat considerabil.

2) O profesoară de japoneză de la Liceul Ion Creangă din Capitală a fost înjunghiată de un elev în gât. Tânăra de 26 de ani este în stare stabilă, iar agresorul a ajuns în custodia poliţiei.

3) Prețul RCA va fi plafonat timp de 6 luni, la nivelul din februarie 2023. Guvernul a aprobat proiectul de abia după ce a ajuns a treia oară pe masa Executivului.

4) Au apărut imagini cu ultimele secunde din viaţa antrenorului sârb al echipei de baschet Phoenix Galaţi. Dalibor Destanovic s-a prăbuşit pe teren din senin, iar colegii au încercat să îl resusciteze.

5) Volodimir Zelenski face prima sa vizită în Polonia de la începutul războiului. Preşedintele Ucrainei se va întâlni cu o parte din refugiaţii care au ajuns aici după invazia Rusiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 aprilie 2023. O profesoară de japoneză de la Liceul Ion Creangă din Capitală a fost înjunghiată de un elev în gât