Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 aprilie 2024. Doi părinţi, de profesie procuroare şi judecător, au dat în judecată o şcoală din Iaşi

Știrile zilei, 5 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 05.04.2024, 19:09

Vezi și

Știrile zilei, 5 aprilie 2024

1) Statul a pus sechestru pe acțiunile Gabriel Resources. Compania datorează României 10 milioane de dolari, după procesul "Roşia Montana", însă susţine că nu are bani în conturi.

2) Doi părinţi, de profesie procuroare şi judecător, au dat în judecată o şcoală din Iaşi. Aceştia sunt revoltaţi că fiul lor a primit nota 1 la disciplina Educaţie Muzicală.

3) Unul dintre cei mai periculoşi criminali în serie ai României a fost eliberat. Grigore Bota a ucis 11 oameni, dar judecătorii au considerat că 25 de ani de închisoare sunt suficienţi.

4) Scandal la lotul masculin de gimnastică de juniori. Un sportiv de 15 ani ar fi fost abuzat de doi colegi, în cadrul unui cantonament care a avut loc la Reşiţa.

5) Volodimir Zelenski este supărat pentru că Occidentul întârzie autorul militar. Preşedintele ucrainean spune că este "complet inacceptabil" să nu primească până acum sistemul de apărare antiaeriană cerut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 aprilie 2024. Doi părinţi, de profesie procuroare şi judecător, au dat în judecată o şcoală din Iaşi