Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 decembrie 2023. Arhiepiscopul Tomisului este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă

Știrile zilei, 5 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 20:16

Vezi și

Știrile zilei, 5 decembrie 2023

1) Înaltpreasfinţitul Teodosie s-a ales cu un nou dosar la DNA. Arhiepiscopul Tomisului este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă, după ce i-ar fi promis unui om de afaceri un comision de 20 la sută dintr-un proiect cu Secretariatul de Stat pentru Culte.

2) Elevii români au obţinut cele mai proaste rezultate după Bulgaria la testele PISA. Jumătate din ei nu au putut face conversia dintr-o monedă în alta.

3) 800.000 de şoferi mai au la dispoziţie două zile pentru a-şi face un nou RCA. Cei asiguraţi la Euroins au luat cu asalt pe ultima sută de metri birourile brokerilor de asigurări.

4) Risc uriaş de atacuri teroriste în Uniunea Europeană în perioada sărbătorilor de iarnă. Oficialii de la Bruxelles anunţă că vor aloca bani suplimentari pentru protejarea lăcaşurilor de cult.

5) Scene bizare cu Kim Jong-un în Coreea de Nord, plângâng la televizor. Liderul de la Phenian le-a cerut femeilor să facă mai mulţi copii, pentru a evita o criză demografică de proporţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 decembrie 2023. Arhiepiscopul Tomisului este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă