Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 iunie 2023. Explozie puternică într-un apartament din Capitală. Un perete s-a prăbuşit peste un bărbat de 84 de ani

Știrile zilei, 5 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 19:33

Vezi și

Știrile zilei, 5 iunie 2023

1) Explozie puternică în această dimineaţă, într-un apartament din Capitală. Un bărbat de 84 de ani a fost scos de salvatori dintre dărâmături, după ce un perete s-a prăbuşit peste el.

2) Zbor fatal în apropierea aerodromului din Ineu, judeţul Bihor. Un pilot în vârstă de 40 de ani, unul dintre cei mai experimentaţi din ţară, a murit după ce s-a prăbuşit cu planorul pe câmp.

3) Greva profesorilor a intrat în a treia săptămână şi nu sunt semne că va înceta prea curând. Dascălii spun că vor reveni la ore doar când venitul unui debutant va fi cât salariul mediu pe economie, adică 4.000 de lei.

4) Un şarpe de doi metri a fost capturat într-o benzinărie din Drobeta. Reptila se încolăcise chiar pe cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină.

5) Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat retragerea din fotbal la 41 de ani. La finalul ultimului meci, atacantul a ţinut să facă o declaraţie în stil propriu: "Am venit la Milan ca un rege şi plec ca o legendă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 iunie 2023. Explozie puternică într-un apartament din Capitală. Un perete s-a prăbuşit peste un bărbat de 84 de ani