Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 martie 2024. Directoarea şcolii Nicolae Titulescu a demisionat, după cazul elevului care a fost violat de două ori

Știrile zilei, 5 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 05.03.2024, 19:06

Vezi și

Știrile zilei, 5 martie 2024

1) Simona Halep poate reveni pe terenul de tenis. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, perioadă pe care deja a ispăşit-o.

2) Probleme cu reţelele sociale ale META în România. Utilizatorii au fost delogaţi marţi după amiază de pe Facebook şi Instagram şi s-au trezit cu conturile blocate.

3) Directoarea şcolii Nicolae Titulescu a demisionat, după cazul elevului care a fost violat de două ori. Decizia a fost luată după ce Ministerul Educaţiei a trimis Corpul de Control la instituţia de învăţământ.

4) Preţul aurului a atins un maxim istoric. Gramul s-a scumpit de pe o zi pe alta cu 6 lei şi a ajuns în prezent la 312 lei.

5) Mutare îngrijorătoare anunţată de China. Beijingul creşte semnificativ bugetul militar şi renunţă la cuvântul "paşnic" în privinţa planurilor privind o reunificare cu Taiwanul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 martie 2024. Directoarea şcolii Nicolae Titulescu a demisionat, după cazul elevului care a fost violat de două ori