Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 5 septembrie 2024. Autostrada A0 a intrat în reparaţii la doar patru luni de la inaugurare. Pe şosea au apărut denivelări

Știrile zilei, 5 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 05.09.2024 , 19:13

Știrile zilei, 5 septembrie 2024

1) O profesoară de origine română se află printre victimele atacului armat, de la un liceu din Statele Unite. Christina Irimia preda matematică şi a fost prima persoană ucisă de un elev de 14 ani.

2) Autostrada A0 a intrat în reparaţii la doar patru luni de la inaugurare. Pe şosea au apărut denivelări, după ce toată vara nu au fost restricţii de tonaj.

Vezi și

3) Patru fast-fooduri celebre din Bucureşti au fost închise de ANPC. Inspectorii au găsit mizerie de nedescris, gândaci şi praf în interior.

4) Tânărul care a ucis o adolescentă în Grădina Botanică din Craiova vrea o pedeapsă mai uşoară. Acesta susţine că nu şi-a plănuit fapta şi că suferă de o tulburare de personalitate.

5) Emmanuel Macron a venit cu propunerea de premier, la 60 de zile de la alegeri. Alesul este Michel Barnier, fostul negociator-şef al Uniunii Europene în timpul Brexit-ului.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Update » Știrile zilei, 5 septembrie 2024. Autostrada A0 a intrat în reparaţii la doar patru luni de la inaugurare. Pe şosea au apărut denivelări