Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 6 februarie 2023. Tragedie de proporţii în Turcia, după ce două cutremure devastatoare au lovit ţara

Știrile zilei, 6 februarie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 06.02.2023 , 20:11

Știrile zilei, 6 februarie 2023. Tragedie de proporţii în Turcia, după ce două cutremure devastatoare au lovit ţara Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 6 februarie 2023 

1) Tragedie de proporţii în Turcia, după ce două cutremure devastatoare au lovit ţara. Autorităţile anunţă că bilanţul morţilor ar putea depăşi 10.000.

Articolul continuă după reclamă

2) O femeie din Bucureşti a fost salvată în ultima clipă, după ce iubitul a vrut să îi dea foc pe un câmp. Tânăra a sunat la 112 din portbagajul maşinii, iar autorităţile au localizat-o pe baza apelului.

3) Academicianul Răzvan Theodorescu a încetat din viaţă la 83 de ani. Fostul ministru al Culturii din perioada 2000-2004 era internat la spitalul Floreasca din Capitală.

4) Vremea se încălzeşte semnificativ de săptămâna viitoare. Meteorologii anunţă că temperaturile vor atinge 12 grade Celsius la jumătatea lunii februarie.

5) Armata Statelor Unite a început să caute resturile balonului chinezesc pe care l-a doborât în weekend. Beijingul a criticat atacul şi spune că măsura a fost una excesivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 6 februarie 2023. Tragedie de proporţii în Turcia, după ce două cutremure devastatoare au lovit ţara