Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 iulie 2023. Podul de la Brăila a fost inaugurat, dar deschiderea circulaţiei a întârziat cu câteva ore

Știrile zilei, 6 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 19:29

Vezi și

Știrile zilei, 6 iulie 2023

1) Podul de la Brăila a fost inaugurat astăzi, dar deschiderea circulaţiei a întârziat cu câteva ore. La eveniment au avut grijă să îşi facă prezenţa toţi liderii politici, printre care Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă.

2) Evgheni Prigojin s-a întors în Rusia, la două săptămâni de la rebeliune. Anunţul a fost făcut de preşedintele Belarusului, ţară în care liderul Wagner ar fi fost exilat temporar.

3) Deschidere a mascaţilor la poarta palatelor din Sinteşti. Autorităţile fac mai multe verificări, de la arderi ilegale de gunoaie, la furt de electricitate.

4) Alertă de pestă porcină în şapte localităţi din Gorj. Într-o singură comună, în câteva zile, peste 200 de localnici au rămas fără animale.

5) Ies la iveală informaţii despre testamentul lui Silvio Berlusconi. Fostul premier italian i-a lăsat ultimei partenere, în vârstă de 33 de ani, 100 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 iulie 2023. Podul de la Brăila a fost inaugurat, dar deschiderea circulaţiei a întârziat cu câteva ore