Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 iunie 2023. Detaliile şocante ale crimei din Berceni: Trupul descoperit în lada patului aparţine unei fetiţe de 12 ani

Știrile zilei, 6 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 19:54

Vezi și

Știrile zilei, 6 iunie 2023

1) Detalii şocante ies la iveală în cazul crimei care a îngrozit un cartier bucureştean. Trupul descoperit în lada patului aparţine unei fetiţe de 12 ani. Principalii suspecţi, mama acesteia şi concubinul ei, au fugit din ţară, însă femeia a fost prinsă azi noapte în Spania.

2) În a 16-a zi de grevă a profesorilor, elevii primesc o nouă veste. Probele de competenţe de la Bacalaureat ar putea fi echivalate cu notele din timpul anului şcolar, dacă orele nu începă până vineri.

3) Se caută un lunetist. Doi tineri din Baia Mare s-au speriat de moarte după ce un bărbat a tras spre aceştia în timp ce stăteau la semafor. Poliţia îl caută pe individul considerat periculos.

4) Incendiu puternic la Mânăstirea Turnu din Prahova, una dintre cele mai vechi din ţară. Flăcările au înghiţit casa parohială şi mai multe chilii sub privirile neputincioase ale călugărilor.

5) Şi ultima zi pe pământ românesc pentru regele Charles. Monarhul a vizitat astăzi satul său de suflet, Viscri, şi a fost aşteptat de localnici cu pălincă şi flori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 iunie 2023. Detaliile şocante ale crimei din Berceni: Trupul descoperit în lada patului aparţine unei fetiţe de 12 ani