Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 noiembrie 2023. O femeie de 54 de ani din Capitală a fost bătută crunt de nepotul său, care apoi i-a dat foc

Știrile zilei, 6 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 06.11.2023, 20:35

Vezi și

Știrile zilei, 6 noiembrie 2023

1) Întâlnire de gradul 0 la Guvern, între premier şi bancheri. Reuniunea vine după ce premierul a acuzat băncile de "lăcomie", pentru că vor să crească substanţial comisioanele, ca urmare a noilor măsuri fiscale.

2) Scene dramatice surprinse într-un bloc din Capitală. O femeie de 54 de ani a fost bătută crunt de nepotul său, care apoi i-a dat foc.

3) Un om de afaceri din Sibiu se află în comă la spital, după ce a fost atacat de hoţi. Trei indivizi au intrat peste el în casă şi l-au bătut cu bestialitate, după care au plecat cu mai multe bunuri de lux.

4) Tensiuni tot mai mari între Zelenski şi armată. Liderul de la Kiev şi-a contrazis generalii şi susţine că până acum contraofensiva a înregistrat un progres considerabil.

5) Porcii vor putea fi omorâţi în gospodării doar pe baza unei adeverinţe. Ministrul Agriculturii spune că orice crescător va fi nevoit să apeleze la un medic veterinar înainte de a sacrifica animalele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 noiembrie 2023. O femeie de 54 de ani din Capitală a fost bătută crunt de nepotul său, care apoi i-a dat foc