Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 6 septembrie 2024. Autostrăzile din România vor fi dotate cu sisteme avansate de supraveghere similare celor din Germania

Știrile zilei, 6 septembrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 06.09.2024 , 19:09

Știrile zilei, 6 septembrie 2024

1) Fostul fotbalist Ionel Ganea a fost filmat cum îşi ia la bătaie vecinul. Cazul a ajuns în atenţia poliţiei, care a emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului de 51 de ani.

2) Vara anului 2024 a fost cea mai călduroasă măsurată vreodată pe planetă. Recordul este valabil şi în România, unde temperaturile de peste 40 de grade au continuat fără încetare.

Vezi și

3) Autostrăzile din România vor fi dotate cu sisteme avansate de supraveghere similare celor din Germania. Şoferii vor fi informaţi constant despre eventuale incidente sau condiţiile meteo de pe traseu.

4) Ucraina primeşte un nou pachet militar din partea aliaţilor Occidentali. Statele membre NATO vor dona 650 de rachete, 77 de tancuri şi 12 obuziere.

5) Poliţistul de la trupele speciale care a bătut un şofer începător a fost eliberat. Agentul va fi cercetat sub control judiciar pentru loviri şi alte violenţe.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Update » Știrile zilei, 6 septembrie 2024. Autostrăzile din România vor fi dotate cu sisteme avansate de supraveghere similare celor din Germania