Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 aprilie 2023. 7.000 de fermieri au ieşit la proteste în întreaga ţară şi au blocat mai multe drumuri

Știrile zilei, 7 aprilie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 7 aprilie 2023

1) 7.000 de fermieri au ieşit la proteste în întreaga ţară şi au blocat mai multe drumuri. Oamenii sunt nemulţumiţi de concurenţa neloială cu Ucraina şi acuză că pierderile nu sunt acoperite de compensaţii.

2) Un bărbat de 57 de ani, angajat al Secției Drumuri Naționale, a fost găsit mort de unul dintre colegii săi. Bărbatul muncise două zile fără oprire, pentru a deszăpezi şoselele după ninsori.

3) Imagini absolut revoltătoare surprinse într-o şcoală din Prahova. Mai mulţi elevi s-au filmat în timp ce făceau gesturi obscene în jurul profesoarei de engleză, chiar în timpul orei.

4) Au început măsurătorile pe întreg Canalul Bâstroe. Ministerul Transporturilor a anunţat că în mai puţin de două săptămâni vom avea şi interpretarea rezultatelor.

5) Şanse zero de pace în Ucraina în viitorul apropiat. Rusia susţine că va înceta bombardamentele doar după ce va fi stabilită o nouă ordine mondială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 aprilie 2023. 7.000 de fermieri au ieşit la proteste în întreaga ţară şi au blocat mai multe drumuri