Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 decembrie 2023. Profesorii au fost amăgiţi şi vor primi măriri de numai 13%, faţă de 40% cât aveau promis

Știrile zilei, 7 decembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 7 decembrie 2023

1) Salariile bugetarilor şi ale politicienilor vor creşte cu 5% încă din prima zi a lui 2024. Profesorii au fost amăgiţi în schimb şi vor primi măriri de numai 13%, faţă de 40% cât aveau promis.

2) Cererea de strămutare a procesului lui Cătălin Cherecheş a fost respinsă definitiv. Primarul fugar încercase să scape astfel de puşcărie, prin prelungirea procesului şi prescrierea faptelor.

3) Guvernul continuă bâlbele cu privire la Pilonul 2 de Pensii. După ce a pregătit o ordonanţă de urgenţă pentru amânarea majorării contribuţiei, ministrul Finanţelor a negat această posibilitate.

4) Ajutorul Occidentului pentru Ucraina a scăzut cu 87% faţă de 2022. Kievul îşi pune acum speranţele în planul de 50 de miliarde de euro negociat la nivelul Uniunii Europene.

5) Gigantul elveţian Clariant închide fabrica de 140 de milioane de euro din România. În perioada următoare, 120 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 decembrie 2023. Profesorii au fost amăgiţi şi vor primi măriri de numai 13%, faţă de 40% cât aveau promis