Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 iunie 2023. Cutremur în România de 5.2 pe Richter, în județul Arad

Știrile zilei, 7 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 19:42

Vezi și

Știrile zilei, 7 iunie 2023

1) Vestul României s-a cutremurat din nou. Un seism de 5.2 pe scara Richter a provocat daune în localitatea Ghioroc de lângă Arad şi i-a lăsat pe unii dintre locuitori fără acoperiş deasupra capului. Seismologii spun că seismul din Arad a fost influenţat de cele din Turcia.

2) Misterul morţii Anei, copila găsită în lada patului, se adânceşte. Mama ei, arestată în Spania, s-a transformat din suspect în martor şi a fost eliberată după nici 24 de ore de poliţia catalană. Concubinul femeii este acum suspectul numărul 1.

3) În plină grevă şi cu examenele naţionale care bat la uşă, guvernanţii încearcă să-i mai îndulcească pe profesori. Nu mai oferă momentan alte creşteri de salarii, dar vor adopta un memorandum în care să se regăsească dorinţele dascălilor. Greviştii însă nu vor să se întoarcă la ore .

4) Românii dau mai mulţi bani pe alcool şi ţigări decât pe sănătate sau educaţie. Este realitatea tristă confirmată de statistica oficială. În general, cheltuim cam tot ce câştigăm lună de lună.

 5) Distrugerea barajului din Ucraina este o catastrofă de mediu de care lumea îşi va da seama în câteva zile. Aşa sună evaluarea autorităţilor de la Kiev, care vorbesc despre şapte oameni dispăruţi. Apa a început să scadă, dar 40 de mii de oameni sunt încă în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 iunie 2023. Cutremur în România de 5.2 pe Richter, în județul Arad