Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 noiembrie 2023. Primii 103 cetăţeni români au fost evacuaţi din Fâşia Gaza, alături de familii

Știrile zilei, 7 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 13.11.2023, 16:48

Vezi și

Știrile zilei, 7 noiembrie 2023

1) Primii 103 cetăţeni români au fost evacuaţi din Fâşia Gaza, alături de familii. Sunt la această oră în drum spre Cairo, de unde o aeronavă TAROM îi va prelua şi îi va aduce în România.

2) Premierul Marcel Ciolacu face un pas înapoi în privința limitarii plăților cash și dă vina pe Ministerul Finanțelor și ANAF pentru decizia Coaliţiei.

3) Dorian Popa recunoaşte - a consumat canabis şi îşi cere iertare de la fani că le-a ascuns adevărul. Oprit de poliţişti şi testat pozitiv acum 10 zile, influcencerul nu mai neagă incidentul.

4) Unu din trei români sare peste prima masă a zilei: micul dejun. Un obicei care, pe termen lung, poate pune sănătatea în pericol. Unde mai pui că, spun economiştii, micul dejun se va scumpi.

5) Fărâma de speranță care i-a salvat viața. Daniel Borgovan, fostul campion la box care a fost bătut cu brutalitate de doi frați, după o ceartă cu iubita, s-a trezit din comă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 noiembrie 2023. Primii 103 cetăţeni români au fost evacuaţi din Fâşia Gaza, alături de familii