Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 septembrie 2023. Jens Stoltenberg a glumit despre armata Moscovei că în acest moment "este a doua cea mai puternică din Ucraina"

Știrile zilei, 7 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 7 septembrie 2023

1) Dezastru în locul în care a căzut drona Shahed rusească în România. Pe o rază de aproximativ 40 de metri, niciun copac nu mai are coroană.

2) Scandal într-un cartier din Craiova, după ce un incendiu s-a extins la mai multe blocuri. Oamenii s-au luat la ceartă cu poliţiştii şi pompierii, pe care i-au acuzat că nu au intervenit corespunzător.

3) Răsturnare de situaţie în cazul accidentului din Brăila, unde un copil a fost lovit mortal de o maşină. Poliţiştii au aflat că femeia care luase vine asupra ei era de fapt pasageră şi a vrut să îl acopere pe soţul ei, care conducea fără permis.

4) Şeful NATO ironizează forţele lui Putin. Jens Stoltenberg a glumit despre armata Moscovei că în acest moment "este a doua cea mai puternică din Ucraina".

5) Sumă record pentru un loc de parcare, în Drobeta. Un şofer care a vrut cu orice preţ să îşi lase maşina în faţa blocului a plătit la primărie 3.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 septembrie 2023. Jens Stoltenberg a glumit despre armata Moscovei că în acest moment "este a doua cea mai puternică din Ucraina"