Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 aprilie 2024. Un tânăr aflat pe bicicletă a fost fugărit de un lup, în plină zi, lângă Poiana Braşov

Știrile zilei, 8 aprilie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 08.04.2024, 19:38

Vezi și

Știrile zilei, 8 aprilie 2024

1) Imagini uluitoare surprinse de un şofer lângă Poiana Braşov. Un tânăr aflat pe bicicletă a fost fugărit insistent de un lup, în plină zi.

2) Rezerviştii din judeţele Brăila şi Galaţi sunt chemaţi la exerciţii de mobilizare. Ultimele astfel de pregătiri s-au desfăşurat în 2011 şi 2015.

3) Donald Trump are planul stabilit pentru a pune capăt războiului din Ucraina. Washington Post scrie că miliardarul vrea să forţele Kievul să cedeze teritorii pentru a putea obţine pacea.

4) Economistul Ilie Şerbănescu a încetat din viaţă. Fostul ministru al Reformei în guvernul Victor Ciorbea avea 81 de ani.

5) Panică pe un aeroport din Statele Unite. Un pasager a surprins cum carcasa motorului unui avion Boeing 737 se desprinde la scurt timp după decolare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 aprilie 2024. Un tânăr aflat pe bicicletă a fost fugărit de un lup, în plină zi, lângă Poiana Braşov