Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 august 2023. O fetiţă de 10 ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce s-a electrocutat chiar la locul de joacă

Știrile zilei, 8 august 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 08.08.2023, 19:30

Vezi și

Știrile zilei, 8 august 2023

1) Incident extrem de grav petrecut intr-un parc de copii din Bucureşti. O fetiţă de 10 ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce s-a electrocutat chiar la locul de joacă .

2) Dosarul "10 august" ajunge în instanţă, la 5 ani de la evenimentele din Piaţa Victoriei. Foştii şefi din jandarmerie ar putea scăpa însă de răspundere în trei ani, când faptele se prescriu.

3) Ucraina a suferit pierderi imense de la declanşarea contraofensivei, anunţă CNN. Aliaţii din Vest afirmă totuşi că armata Kievului mai are resurse pentru a face progrese în următoarele săptămâni.

4) Scene bizare în această dimineaţă la staţia de metrou Piaţa Unirii. Un bărbat s-a legat cu cătuşe de şine şi a cerut interzicerea jocurilor de noroc.

5) Gest iresponsabil al unui şofer român pe o autostradă din Austria. Bărbatul a fost la un pas să provoace un accident grav, după ce s-a apucat să-şi schimbe roata chiar pe banda de accelerare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 august 2023. O fetiţă de 10 ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce s-a electrocutat chiar la locul de joacă