Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 8 iulie 2024. Meteorologii anunţă că până la jumătatea lunii vom avea zilnic temperaturi de 40 de grade, iar atmosfera va fi sufocantă

Știrile zilei, 8 iulie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 08.07.2024 , 19:15

Știrile zilei, 8 iulie 2024

1) Scandal şi haos astăzi pe aeroportul Otopeni. TAROM a anulat aproape 20 de curse aeriene, după ce brusc piloţii şi copiloţii s-au declarat inapţi de zbor şi au refuzat să vină la serviciu.

2) Au început restricțiile de circulație pe Valea Oltului. Timp de o lună, maşinile nu mai au voie să circule ziua şi au la dispoziţie o rută de trei ori mai lungă.

Vezi și

3) Imagini dramatice la Kiev, după ce o rachetă lansată de ruşi a lovit un spital de copii şi a ucis 20 de persoane. Moscova se apără după atac şi susţine că sistemul antiaerian ucrainean a deviat proiectilul în clădire.

4) Emmanuel Macron a refuzat demisia premierului Gabriel Attal, după alegerile de ieri din Franţa. Preşedintele i-a cerut să mai rămână în funcţie pe durata Jocurilor Olimpice, pentru "stabilitatea ţării".

5) Ne aşteaptă 10 zile de caniculă. Meteorologii anunţă că până la jumătatea lunii vom avea zilnic temperaturi de 40 de grade, iar atmosfera va fi sufocantă.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Update » Știrile zilei, 8 iulie 2024. Meteorologii anunţă că până la jumătatea lunii vom avea zilnic temperaturi de 40 de grade, iar atmosfera va fi sufocantă