Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 iunie 2023. Probele de competenţă la Bacalaureat se amână

Știrile zilei, 8 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 09.06.2023, 15:13

Vezi și

Știrile zilei, 8 iunie 2023

1) Suspectul principal al crimei din Berceni, un individ retras, violent şi posibil prădător sexual. Aşa îl descriu experţii pe Ilie Marcel Şerbuc, bărbatul care s-ar ascunde acum în Olanda. Sursele Observator spun că prinderea lui ar fi o chestiune de ore.

2) Probele de competenţă la Bacalaureat se amână. Iar perioada de înscriere pentru examene va fi prelungită. Guvernul nu mai are bani pentru creşteri salariale ale dascălilor, dar caută soluţii pentru rezolvarea crizei.

3) Un necaz nu vine niciodată singur: guvernanţii nu i-au convins încă pe dascăli să reia cursurile, iar acum află că şi sistemul sanitar e bolnav. Mii de angajaţi din sistemul sanitar au protestat astăzi.

4) Vacanţele de vară ar putea fi puse în pericol! De săptămâna viitoare, zilnic, aproximativ 950 de zboruri ar putea fi anulate sau ar putea avea întarzieri din cauza grevelor anunţate de angajaţii de pe marile aeroporturi din Europa.

5) Armata ucraineană a intensificat atacurile pe linia frontului din estul Ucrainei, ceea ce marchează începerea unei etape cruciale a contraofensivei pentru eliberarea teritoriilor ocupate de Rusia, afirmă surse citate de cotidianul The Washington Post.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 iunie 2023. Probele de competenţă la Bacalaureat se amână