Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 mai 2023. Fostul şef al DIICOT este anchetat de Inspecţia Judiciară, după ce a încercat să intimideze doi poliţişti

Știrile zilei, 8 mai 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 8 mai 2023

1) Imagini revoltătoare surprinse în trafic cu vicepreşedintele CSM Daniel Horodniceanu. Fostul şef al DIICOT este anchetat de Inspecţia Judiciară, după ce a încercat să intimideze doi poliţişti care l-au tras pe dreapta.

2) Pericol pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Hoţii au furat plasele care susţin pietrele de sub poduri şi indicatoarele rutiere, astfel că şoferii care circulă prin zonă sunt puşi în pericol.

3) Valeriu Zgonea este pe cale să fie votat în fruntea Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii. Aici lucrează şi soţia sa, în funcţia de secretar general.

4) Site-ul Ministerului Educației a fost atacat cibernetic. Hackerii au postat mesaje prin care îi îndeamnă pe elevi să renunţe la şcoală.

5) Belgia reduce la 16 ani vârsta de vot pentru alegerile europene. O astfel de măsură a fost luată deja de Malta, Germania şi Austria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 mai 2023. Fostul şef al DIICOT este anchetat de Inspecţia Judiciară, după ce a încercat să intimideze doi poliţişti