Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 martie 2023. Bahmut ar putea să cadă în următoarele zile în mâinile ruşilor, avertizează NATO

Știrile zilei, 8 martie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 8 martie 2023

1) Bahmut ar putea să cadă în următoarele zile în mâinile ruşilor, avertizează NATO. Şeful diplomaţiei europene a cerut statelor membre UE să trimită Ucrainei muniţie pentru a face faţă atacurilor.

2) Politicianii de la vârf vor ca România să cumpere o aeronavă prezidenţială. Alina Gorghiu, preşedintele Senatului, spune că nu este normal ca un preşedinte de stat să meargă în Japonia cu un avion de linie.

3) ANAF nu este de acord cu borcanul pentru bacşiş de pe bar. Şeful instituţiei a declarat că nu este legală această abordare şi că banii lăsaţi de clienţi în el scapă de impozitare.

4) Sunt, din nou, lucrări în Pasajul Unirii din Capitală. Autorităţile au început montarea noilor sisteme de semnalizare a înălţimii, după incidentele din ultimele luni.

5) Vom plăti mai mult pe asigurarea obligatorie a maşinii. Autoritatea de Supraveghere Financiara a publicat noile tarife de referinţă, care sunt mai mari chiar şi cu 21%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 martie 2023. Bahmut ar putea să cadă în următoarele zile în mâinile ruşilor, avertizează NATO