Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 martie 2024. Şoferii indsciplinaţi sau care nu îşi reînnoiesc poliţa RCA la timp ar putea plăti mai mult

Știrile zilei, 8 martie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 08.03.2024, 20:56

Vezi și

Știrile zilei, 8 martie 2024

1) Accident teribil petrecut pe Centura Avrigului. Trei persoane au murit strivite, după ce roata unui camion ar fi explodat, iar "mastodontul" a lovit un autoturism.

2) Autoritatea de Supraveghere Financiară vrea să schimbe modul de calcul al asigurărilor RCA. Şoferii indsciplinaţi sau care nu îşi reînnoiesc poliţa la timp ar putea plăti mai mult.

3) Șefa secției de psihiatrie a unui spital din Piteşti a fost reţinută. Procurorii susţin că a luat mită de 147 de ori de la pacienţi.

4) Emmanuel Macron spune că Occidentul ar putea fi nevoit să intervină în Ucraina. Preşedintele Franţei le-a transmis liderilor din opoţizie că nu poate permite ca armata Kremlinului să spargă frontul de est.

5) Zbor cu emoţii pentru pasagerii unui zbor programat din Statele Unite în Japonia. Roata avionului s-a desprins după decolare şi a căzut într-o parcare, iar pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 martie 2024. Şoferii indsciplinaţi sau care nu îşi reînnoiesc poliţa RCA la timp ar putea plăti mai mult