Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 noiembrie 2023. Omul de afaceri din Sibiu, bătut cu sălbăticie şi jefuit în propria casă, a murit la spital

Știrile zilei, 8 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 13.11.2023, 16:48

Vezi și

Știrile zilei, 8 noiembrie 2023

1) Primii 93 de români evacuaţi, ieri, din Fâşia Gaza sunt acum în drum spre România, la bordul unei aeronave TAROM.  Îi însoţeşte chiar premierul. Marcel Ciolacu s-a dus special la Cairo ca să îi întâlneacă.

2) Omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, bătut cu sălbăticie şi jefuit în propria casă, a murit la spital. Apropiaţii cred că atacul a fost unul mafiot, din răzbunare, mascat într-un jaf.

3) Piaţa mondială se pregăteşte pentru cea mai gravă criză a orezului din ultimii 20 de ani. Produsul alimentar de bază, esenţial pentru mai bine de jumătate din populaţia globală, are deja un deficit.

4) Cu tichete în loc de bani. Aşa urmează să fie plătiţi toţi cei care muncesc cu ziua începând din ianuarie anul viitor. Valoarea unui tichet este de 15 lei.

5) Revista People l-a desemnat pe cel mai sexy bărbat în viaţă. Titlul i-a revenit actorului american Patrick Dempsey, celebrul pentru seria Anatomia lui Grey.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 noiembrie 2023. Omul de afaceri din Sibiu, bătut cu sălbăticie şi jefuit în propria casă, a murit la spital