Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 septembrie 2023. Românii de la granița cu Ucraina vor fi avertizaţi prin Ro-Alert în legătură cu dronele ruseşti

Știrile zilei, 8 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 8 septembrie 2023

1) Românii de la granița cu Ucraina vor fi avertizaţi prin Ro-Alert în legătură cu dronele ruseşti. Autorităţile plănuiesc să stabilească şi spaţii de adăpostire pentru localnici.

2) Ucraina vine cu sugestii pentru România, după incidentul din Ceatalchioi. Consilierul preşedintelui Zelenski susţine că ar trebui să doborăm dronele sau rachetele din apropierea graniţei.

3) România a cerut oficial Comisiei Europene modificarea PNRR-ului. Guvernul vrea să elimine patru investiţii şi să modifice 70 de măsuri, pe motiv că războiul a schimbat datele problemei.

4) Un poliţist din Braşov a fost reţinut de propriii colegi, după ce s-a apucat să vândă droguri la colţ de stradă. Agentul se ocupa cu ilegalităţi chiar în timp ce era îmbrăcat în uniformă.

5) Trotinele electrice de închiriat ar putea fi interzise în Bucureşti. Viceprimarul a anunţat că vrea să fie organizat un referendum pe această temă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 septembrie 2023. Românii de la granița cu Ucraina vor fi avertizaţi prin Ro-Alert în legătură cu dronele ruseşti