Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 august 2023. Guvernatorul BNR spune că mediul de afaceri nu trebuie împovărat cu taxe, însă toată lumea trebuie să platească impozitul

Știrile zilei, 9 august 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 09.08.2023, 19:40

Vezi și

Știrile zilei, 9 august 2023

1) Mugur Isărescu este de acord cu tăierea privilegiilor fiscale de care beneficiază unii angajaţi. Guvernatorul BNR spune că mediul de afaceri nu trebuie împovărat cu taxe, însă toată lumea trebuie să platească impozitul.

2) Românii mai pot cumpăra vechime în muncă doar până la finalul lunii august. Costul pentru un an este de 9.000 de lei, iar plata se poate face eşalonat sau într-o singură tranşă.

3) Explozie puternică la o uzină militară din Rusia. 43 de persoane au fost rănite, iar autorităţile ruse exclud un atac din partea Ucrainei.

4) Wizz Air anulează mai multe zboruri pentru a face verificări la motoarele avioanelor. Pasagerii afectaţi pot primi o compensare de 120% din preţul biletului sau pot alege o altă cursă.

5) Tensiuni între PSD şi PNL pe tema măsurilor de austeritate pregătite de Guvern. Marcel Ciolacu ameninţă cu alegerile anticipate, însă Nicolae Ciucă susţine că nu se pune problema unui asemenea scenariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 august 2023. Guvernatorul BNR spune că mediul de afaceri nu trebuie împovărat cu taxe, însă toată lumea trebuie să platească impozitul