Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 iunie 2023. Mama fetiţei de 12 ani, ucisă şi ascunsă în canapea, a ajuns în România

Știrile zilei, 9 iunie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 09.06.2023, 19:25

Vezi și

Știrile zilei, 9 iunie 2023

1) Mama fetiţei de 12 ani, ucisă şi ascunsă în canapea, a ajuns în România. A fost ridicată din vamă şi dusă direct la audieri. Spune că e nevinovată şi dă vina pentru fapta oribilă pe concubinul ei. Individul este în continuare de negăsit.

2) Operaţiune ca în filme, cu final fericit la Timişoara. 24 de ore au durat negocierile cu militarul care ameninţa că se aruncă de la etaj, timp în care au încercat să îl înduplece iubita, prietenii şi chiar şeful statului major.

3) Cu cuţitul la os, Guvernul se caută adânc în buzunare şi mai pune 5 procente capac la majorarea cu 40 la sută a salariilor profesorilor, deja stabilită prin memorandum. Mii de dascăli au protestat şi astăzi .

4) Constanţa riscă să se facă de ruşine, după ce o competiţie de formula 1 pe apă anunţată cu surle şi trâmbiţe pentru care primăria a alocat şi bani riscă să se amâne sau chiar să se anuleze. Competiţia ar trebui să aibă loc weekend-ul viitor pe lacul Siutghiol.

5) Suntem campioni în Europa la stat degeaba. Avem un procent dublu faţă de media europeană de tineri care nici nu învaţă, nici nu merg la serviciu sunt la noi în ţară. Aşteaptă locul de muncă pe care îl visează - cu salariu mare şi mult timp liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 iunie 2023. Mama fetiţei de 12 ani, ucisă şi ascunsă în canapea, a ajuns în România