Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 mai 2022. Cum vor fi evaluaţi elevii în anul şcolar 2022-2023

Știrile zilei, 9 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 10.05.2022, 18:45

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 9 mai 2022

1) 11.000 de soldaţi, însoţiţi de tancuri şi blindate au defilat pe străzile din Moscova. Parada a avut loc pentru a marca 77 de ani de la victoria sovietică împotriva Germaniei naziste în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

2) Aproape 3 milioane de vouchere pentru alimente în valoare de 250 de lei vor fi distribuite persoanelor vulnerabile. Tichetele vor fi distribuite de la 1 iunie, după ce Guvernul a adoptat proiectul în şedinţa de astăzi.

3) Ministrul Educaţiei a anunţat modul în care se va face evaluarea elevilor în viitorul an şcolar. Pentru fiecare materie elevii vor avea doar două note şi doar o singură medie pentru întregul an.

4) Elon Musk a transmis un mesaj criptic pe Twitter, sugerând că ar putea muri în circumstanţe misterioase. Fondatorul Tesla a fost ameninţat de şeful agenţiei spaţiale Roscosmos că furnizează echipamente armatei ucrainene.

5) Peste 80 de autobuze, troleibuze şi tramvaie ale Societăţii de Transport Bucureşti au fost oprite temporar de la utilizare. ANPC a descoperit mai multe nereguli, printre care geamuri sparte, scaune deteriorate şi mânere lipsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 mai 2022. Cum vor fi evaluaţi elevii în anul şcolar 2022-2023