Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 noiembrie 2023. Scandal în Guvern pe banii pentru majorările de pensii! Ministrul de Finanţe a refuzat să-şi dea avizul

Știrile zilei, 9 noiembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu
de Alessandra Stoicescu

la 13.11.2023, 16:48

Vezi și

Știrile zilei, 9 noiembrie 2023

1) Scandal în Guvern pe banii pentru majorările de pensii! Ministrul de Finanţe a refuzat să-şi dea avizul pentru noua lege pe motiv că impactul asupra bugetului este prea mare.

2) Socrii primarului din Baia Mare au fost arestaţi pentru 30 de zile! Decizia vine după ce soacra lui Cătălin Cherecheş a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să dea mită 50 de mii de euro.

3) Primii 93 de cetăţeni români evacuaţi din Fâşia Gaza au ajuns seara trecută în România. I-au aşteptat îmbrăţişările rudelor, o masă caldă şi prima noapte petrecută într-un aşternut curat.

4) Căutări de amploare în Sighetu Marmaţiei. O fată de 13 ani a dispărut fără urmă de două zile. A plecat pur şi simplu de acasă şi nu s-a mai întors.

5) Un ciclon a lovit România şi a adus temperaturi apropiate de pragul de îngheţ în toată ţara. În zonele montane a nins şi s-a depus un strat consistent de zăpadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 noiembrie 2023. Scandal în Guvern pe banii pentru majorările de pensii! Ministrul de Finanţe a refuzat să-şi dea avizul